Інформація
ua
|
Автотовари і не тільки
+38 (098) 820 0777
+38 (093) 170 0389
+38 (050) 303 0878

Gazer F155 - перший реєстратор з хмарним сховищем та онлайн доступом 24/7

Перший відеореєстратор з хмарним сховищем та онлайн доступом 24/7.


З Gazer F155 Ви завжди на зв'язку зі своїм автомобілем. Це зовсім інший рівень безпеки та дистанційного контролю. Це безперебійний запис та архівування знятого матеріалу в хмарі, до якого у вас є доступ завжди і скрізь. Це можливість побачити онлайн, що відбувається всередині та навколо машини, перебуваючи за сотні кілометрів від неї. Це надійний спосіб відстежити переміщення, запобігти безкарному зламуванню або погрому автомобіля.

Технічні можливості:
  • LTE, GPS, Wi-Fi;
  • Додаток для дистанційного керування Gazer Cloud;
  • Запис у роздільній здатності Full HD;
  • Кут огляду 160 °;
  • Охоронний режим, віддалений трекінг автомобіля та відстеження маршрутів у режимі реального часу;
  • Підтримка карток пам'яті до 64 GB;
  • PUSH сповіщення про ситуацію в автомобілі.

LTE модуль
У комплект відеореєстратора входить зовнішній модуль LTE з інтегрованим GPS. Саме завдяки цій комплектуючій і реалізується весь інноваційний потенціал пристрою.
Вставте в LTE модуль SIM карту з доступом до інтернету, а на свій смартфон встановіть програму Gazer Cloud. Так ви зможете підключатися до реєстратора будь-де і коли завгодно. При цьому інформація буде підтягуватися навіть за такого низького сигналу зв'язку як EDGE.

Gazer Cloud
Через Gazer Cloud можна віддалено змінювати налаштування реєстратора, переглядати відзнятий крнтент. У програмі є простий редактор для нарізки відеофрагментів та регулювання хронометражу.
Швидко і зручно - тобто без зайвих підключень та синхронізацій - ви сіожете відправляти записи в месенджерах і ділитися кумедними роликами в соцмережах.
Додаток Gazer Cloud розроблено під дві основні операційні системи – iOS та Android. Завантажується безкоштовно в AppStore чи Google Play відповідно.
 
Трекінг переміщень автомобіля
Ще одна корисна функція Gazer Cloud – це віддалене відстеження того, де зараз знаходиться Ваш автомобіль і яким маршрутом здійснює пересування.
Через програму ви зможете не тільки бачити поточний запис реєстратора, але й чути все, що відбувається у салоні. Також Gazer Cloud дозволяє відправляти на пристрій голосові повідомлення – вони програються через вбудований динамік.
Відеореєстратор Gazer F155 запам'ятовує всі маршрути пересування та автоматично вивантажує їх у хмару. Таким чином, у вас завжди є доступ до архіву поїздок. Достатньо вибрати потрібну дату і всі переміщення автомобіля в певний день або час з'являться на екрані смартфона. 
 
Wi-Fi та функція Hotspot
Завдяки вбудованому модулю Wi-Fi відзнятий матеріал завантажується в Gazer Cloud з максимальною швидкістю. Перебуваючи в автомобілі, можна перекидати файли на телефон або планшет за лічені хвилини.
Gazer F155 і сам може виступати як роутер для Android пристроїв. Для цього він оснащений функцією Hotspot. Алгоритм підключення, як у будь-якому смартфоні: активуєте точку доступу та роздаєте трафік із SIM картки, вставленої в LTE модуль реєстратора.
 
Розумні повідомлення про стан автомобіля
Коли реєстратор увімкнений, він завжди на зв'язку з сервером. Це дозволяє йому відправляти на ваш телефон PUSH-повідомлення про своє вимкнення або спрацювання G-сенсора.
Наприклад, хтось завів ваш автомобіль. При включенні живлення реєстратор робить фотографію і разом із поточними координатами надсилає вам її на телефон. Оперативно вживши заходів, можна уникнути дрібного хуліганства, крадіжки і навіть угону.
 
Персоналізовані оповіщення
За бажання ви можете "навчити" свій реєстратор додатковим навичкам. Серед них: попередження, що автомобіль залишив заданий радіус; встановлення обмеження швидкості; лічильник паркування.
1) Ви можете встановити на карті область діаметром від 500 до 3000 метрів. Коли автомобіль прибуде в зазначену зону або залишить її, на ваш телефон прийде відповідне повідомлення. Активною може бути одна або кілька областей одночасно. Будь-яка зона легко виключається зі списку.
2) Вкажіть швидкість, при перевищенні якої реєстратор видаватиме попереджувальний звуки, а також надсилатиме повідомлення на ваш смартфон.
3) Укладає список корисних дрібниць лічильник паркування. Саме він підкаже вам, скільки часу минуло після того, як ви припаркували свій автомобіль, а також сповістите про можливе перевищення таймінгу на мобільний. Зручна функція для тих, хто не любить переплачувати за зайву годину паркування біля ТЦ.

Режим охоронного запису та контроль напруги
Алгоритм наступний: при вимкненні двигуна реєстратор переходить у сплячий режим і чекає на інформацію з G-сенсора. Якщо датчик удару спрацьовує, він негайно прокидається, знімає захищений відеоролик та за відсутності подальших рухів повертається в режим сну.
У той же час на ваш телефон надходить повідомлення про те, що реєстратор був пробуджений G-сенсором. Після чого ви відразу - одним лише дотиком - можете підключитися до пристрою і подивитися, що відбувається навколо або всередині автомобіля онлайн.
Можлива опція автоматичного вивантаження екстрених відеороликів у хмару після завершення кожного запису.
У режимі захисту Gazer F155 постійно контролює рівень заряду автомобільного акумулятора. Якщо рівень напруги АКБ опуститься до 11,7, реєстратор завершить роботу і повністю вимкнеться. А у вас залишиться можливість завести автомобіль після повернення або при необхідності активувати реєстратор віддалено.
 
Кут огляду 160 °, апертура F2.0
Gazer F155 оснащений професійним сенсором та висококласною оптикою з апертурою F2.0. Реєстратор забезпечує зйомку в роздільній здатності Full HD як при полуденному сонці, так і в умовах поганого освітлення або нічної зйомки.
За допомогою ширококутного об'єктива (160°) пристрій повноцінно фіксує обстановку на перехрестях та багатосмугових шосе. А завдяки скляній 6-шаровій оптиці з ІЧ фільтром якість запису може вважатися еталонною.

Що входить в комплект:
1. Відеореєстратор Gazer F155
2. Блок LTE/GPS
3. Кабель підключення живлення
4. Інструкція користувача

Загалом, все, що вам знадобиться для підключення та подальшої експлуатації передової моделі відеореєстратора Gazer.





На верх